NİĞDE ULUKIŞLA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Öğretmenlerin Özür Durumu Onay İşlemleri Açıldı.

MEBBİS’te Öğretmenlerin 2015 Yılı Yaz Tatili Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirmeleri ile ilgili onay işlemleri açıldı.

 

Açıklamalar;

 

1. Öğretmenler başvurularını MEBBİS kişisel başvuru işlemlerinden yapmaları gerekmektedir. (Öğretmenlere rapor sayfası açılmayacaktır.)

 

2. MEBBİS´ten Okul Müdürünün başvuruyu onaylaması ve raporlardan 3 adet çıktı alıp öğretmene imzalatıp (öğretmenin imzalama imkanı yoksa sadece okul müdürünün imzalaması yeterlidir. Öğretmenler göreve başladıkları zaman başvuru formunu imzalamaları gerekmektedir.) daha sonra kendisinin imzalayıp mühürlemesi gerekmektedir. Başvuru evraklarını öğretmenlerin İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları (Atama) şubesine götürmeleri gerekmektedir.

 

3. İlçelerde İlçe Milli Eğitim / Şube Müdürünün onaylaması ve çıktıları imzalaması gerekmektedir. Merkez ilçe için İl MEM Müdür Yardımcısı/Şube Müdürünün onaylaması ve çıktıları imzalaması gerekmektedir. İlçe MEM’ler başvuru formlarını onay verilebilmesi için İl MEM’e toplu olarak gönderecektir.

 

4. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başvuruları onaylaması gerekmektedir.

 

 

5. Bakanlığın başvuruları onaylaması gerekmektedir.

 

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü

İnsan Kaynakları (Atama) Şubesi

Kemalpaşa Mahallesi Yakup Ünal Caddesi PTT Yanı Ulukışla/NİĞDE - 0 388 511 20 19

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.